Dupa ascensiuni montane si antrenamente de tip comando, stagiul de pregatire al rugbystilor tricolori a continuat vineri cu o cursa de mountainbike in muntii Pirinei: 18 km de catarat, cu coborari abrupte de la 1.800 la 1.200 m, apoi urcus la 1.500
Dupa ascensiuni montane si antrenamente de tip comando, stagiul de pregatire al rugbystilor tricolori a continuat vineri cu o cursa de mountainbike in muntii Pirinei: 18 km de catarat, cu coborari abrupte de la 1.800 la 1.200 m, apoi urcus la 1.500 m. A fost un antrenament dur care a pus la grea incercare rezistenta fizica a Stejarilor. PROBLEME. Din cauza greutatii rugbystilor cateva dintre biciclete au cedat. Capitanul Sorin Socol a fost nevoit sa abandoneze bicicleta la jumatatea cursei si sa continue traseul in alergare. Vineri seara, tricolorii au urmarit in direct meciul test Irlanda - Italia, pentru a-si studia primii lor adversari la Cupa Mondiala, Italia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.