CINEMA

Avanpremiere

Dupa ea
Cu: Dragos Bucur, Anca Florea, Dana Nalbaru, Valentina Pelinel
Cinema Pro - joi, ora 21.30, Hollywood Multiplex - joi, ora 19.45, Movieplex Cinema Plaza Romania - joi, ora 20.15

Stefan are o sotie frumoasa si o fetita isteata. Lucreaza intr-o agentie de publicitate si sta intr-un cartier rezidential. Este numit responsabil al unei campanii importante, iar sotia il anunta ca e insarcinata cu gemeni. Insa Stefan nu e in apele lui: nu-si poate scoate din minte chipul unei femei pe care a zarit-o pe strada. O atractie de moment se transforma, in mod inexplicabil, intr-o obsesie irezistibila. Dorinta de a o gasi pe necunoscuta devine motivul sau de a fi si il face sa-si puna in pericol casnicia si cariera. Cautarea femeii il arunca pe Stefan intr-o spirala ametitoare in care realitatea se confunda cu fantezia.

Va declar sot si... sotie? - I Now Pronounce You Chuck and Larry
Cu: Adam Sandler, Kevin James
Cityplex - sambata, duminica, ora 21.30, Hollywood Multiplex - sambata, dumin ica, ora 21.45, Movieplex Cinema Plaza Romania - sambata, duminica, ora 20.00
Chuck si Larry sunt doi pompieri, prieteni la catarama. Prietenia lor devine si mai stransa cand Larry isi da seama ca are nevoie de un partener domestic (un fel de sot) pentru a rezolva niste probleme legate de-o asigurare. Cum Chuck ii e dator si cum parteneriatele domestice intre barbati sunt la ordinea zilei in New York, solutia e simpla: Chuck va trebui sa se insoare cu Larry.