In perioada 1 septembrie -15 octombrie a.c., Asociatia Nationala pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) va demara programul „Vacante la Tara“, prin care ofera sejururi de sase zile la pensiuni rurale din intreaga tara, la pre
In perioada 1 septembrie -15 octombrie a.c., Asociatia Nationala pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) va demara programul „Vacante la Tara“, prin care ofera sejururi de sase zile la pensiuni rurale din intreaga tara, la preturi promotionale. Tariful pentru un sejur de sase zile (cinci nopti) la o pensiune de doua margarete este de 135 lei de persoana, in timp ce la pensiuni de trei si patru margarete, vacanta va costa 170 lei, in acesti bani fiind inclusa doar cazarea. Directorul executiv al ANTREC, Radu Colis, a declarat ca in program sunt incluse pensiuni agroturistice din peste 30 de localitati, cele mai multe fiind din judetele Brasov, Cluj, Constanta, Harghita, Neamt, Suceava si Covasna. Clientii fideli ai acestui program il reprezinta turistii de peste 35 de ani, care cauta locuri linistite in care sa-si petreaca vacanta, a afirmat Colis.

Asociatia Nationala pentru Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) va organiza in perioada 1-15 octombrie programul „Vacante la tara“, prin care ofera sejururi de sase zile la pensiuni din tara la preturi promotiona le. In program sunt incluse pensiuni agroturistice din peste 30 de localitati din toata tara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.