Cristina Rus este urmatoarea candidata la titlul „Sex Bomb Gardianul“ si concureaza pentru sefia la ziarul nostru. In functie de voturile primite, frumoasa desemnata „cea mai sexy vedeta din Romania“ va fi directorul 'Gardianul>> pentru o zi.

Cristina Rus este una dintre cele mai atragatoare blonde din peisajul mioritic si concureaza, pe buna dreptate, la titlul de „Sex Bomb Gardianul“, competitia initiata de noi, prin care voi puteti alege cea mai sexy prezenta feminina din Romania. Vedeta care va primi cele mai multe voturi de la cititori va fi desemnata castigatoare si va fi, pentru o zi, directorul ziarului nostru.

Frumoasa blonda nu a fost implicata in scandaluri sexuale care sa tina prima pagina a tabloidelor, ca multe dintre suratele sale din showbiz. A avut o relatie de aproape opt ani cu Calin Pop, unul din membri trupei Desperado. Cand toata lumea auzea clopotele de nunta, cei doi s-au despartit definitiv si irevocabil, Cristina dorindu-si mai multa libertate si independenta. Fostul iubit inca o mai suna si-i da sfaturi pentru cariera, insa blonda este ma i rece si nu intotdeauna ii raspunde la telefon. De curand, Calin si-a serbat ziua de nastere si bineinteles ca si-a invitat si fosta iubita, insa aceasta nu s-a sinchisit sa-i raspunda la telefon. Calin s-a plans prin ziare ca nici macar nu a primit un mesaj de „La multi ani“ din partea celei care i-a fost alaturi opt ani. Intr-un interviu insa, acordat revistei pentru barbati FHM, pentru care a si pozat in ipostaze extrem de sexy, Cristina a spus ca si-ar dori-o in pat pe Andra, bineinteles fara iubitul sau Maruta. Sa aiba cantareata altfel de orientari sexuale? Ramane de vazut! Cert este ca, in prezent, Cristina nu are un iubit, cel putin nu unul oficial. Se aude ca logodnicul Simonei Patruleasa, Sabin Ivanof, ar fi foarte indragostit de frumoasa blonda si ii trimite zilnic multe buchete de trandafiri si o suna constant. Inocenta, Cristina recunoaste extrem de sincer ca primeste multe flori de la admiratori si este sunata foarte des, asa ca nu stie foarte clar daca printre admiratori se numara sau nu Sabin. Cu toate acestea, blonda spune ca nu primeste cadouri de la admiratorii sai, daca acestia au intentii ascunse. Marturiseste insa ca a primit o singura data un ceas cu diamante de la o persoana care a preferat sa-si ascunda identitatea, dar asta doar pentru ca acesta ii trimisese o buna perioada de timp mai multe buchete de flori. Sa fi fost chiar Sabin? Asta doar Cristina stie. S-a vehiculat prin presa ca blonda ar fi fost curtata si de miliardarul din Chisinau Gabriel Stihi, care a parasit-o insa dupa cateva luni si mai multe cadouri de mii de euro.Actrita in devenire
Cristina Rus a spart topurile muzicale pe vremea cand facea parte, alaturi de Andreea Banica, din trupa Blondy. Aveau mare succes, erau amandoua blonde, extrem de sexy si dorite de toti barbatii din Romania. Manager le era Lucian Mitrea, actualul iubit al Andreei, si el se pare ca ar fi fost motivul destramarii trupei.