Festivalul National de Muzica Usoara „Mamaia 2007“, ajuns la cea de-a 37-a editie, si-a facut debutul spectaculos joi seara. Deschiderea a fost facuta de o „Alba ca Zapada“ falsa si crispata si o „Scufita Rosie“ c
Festivalul National de Muzica Usoara „Mamaia 2007“, ajuns la cea de-a 37-a editie, si-a facut debutul spectaculos joi seara. Deschiderea a fost facuta de o „Alba ca Zapada“ falsa si crispata si o „Scufita Rosie“ cu aer de vampa. Cele doua personaje au fost intrerupte la un moment dat de alt personaj de poveste, imbracat ca un taran original, care se numea „Harap Alb“.
„Entertainerii“ serii au tinut-o toata seara in glumite tampe si obosite, cu tenta erotica sau conotatii politice.

In concursul de interpretare s-au perindat tot felul de „artisti“, imbracati care mai de care mai excentric. Singura mai rasarita a fost Lucia Dumitrescu. Cat despre sectiunea creatie... singurul artist adevarat a fost Bogdan Marin, alias Bodo. Greselile tehnice au fost de neiertat. Am tras o singura concluzie: revelatia festivalului este grupul celor trei fete de backing vocals. Dar am uitat ca ele nu sunt in concurs...

Festivalul National de Muzica Usoara “Mamaia 2007” a ajuns la cea de-a 37-a editie si si-a facut debutul spectaculos jo i seara. Aruncat de organizatori in “valul de greseli” tehnice, festivalul a facut si el ce-a putut: ne-a oferit un exemplu de “asa NU” si ne-a distrat de la inceputul påna la sfarsitul primei seri. Totul a inceput chiar din primul minut al emisiei, cand pe scena au aparut o “Alba ca Zapada” falsa, tampa si crispata si o “Scufita Rosie” cu aer de vampa care vorbea atat de lasciv, incåt te-asteptai sa inceapa sa geama de placere pe scena. Cele doua personaje au inceput sa se pofteasca reciproc sa iasa afara - asta pentru ca nu s-a gasit nimeni sa le trimita la plimbare pe amandoua! -, dar au fost intrerupte la un moment dat de alt personaj de poveste pe care cele doua l-au confundat cu “Fat Frumos” de l-a bufnit rasul si pe el. Domnul era imbracat ca un taran original si se numea... tineti-va bine: “Harap Alb”. Si-am avut parte in prima seara a festivalului de un “Harap Alb” cu un inceput tumultuos de alopecie si gambe de ciclist profesionist, care radea fals dupa fiecare interventie de parca-si cumparase zambetul de la supermarket. De texte... ce sa va mai spun! In afara faptului ca nu aveau nici o legatura cu ce se intampla pe scena, cei doi actorasi “Alba ca Zapada” si “Harap Alb” au debitat tot felul de povestioare cu iz politic si conotatii sexuale. Dar sa va povestesc de concursul de interpretare, ca a meritat toti bani dati de spectatori, credeti-ma!

'Alba-ca-Zapada>> si 'Harap-Alb>> au debitat pe scena tot felul de povestioare tåmpe, cu conotatii politice si sexuale













Ramona Manole - Prima interpreta din concurs si-a facut aparitia pe scena in ropotele pline de sperante ale celor prezenti. Fata a cantat o piesa incolora, din care n-am retinut nimic, decat faptul ca m-am plictisit de moarte si am asteptat cu nerabdare sa vina urmatorul concurent.

Nicolae Stoica - A intrat al doilea in concurs, fapt care cred ca va lasa sechele asupra lui, pentru ca microfonul, plictisit si el de prima interpretare, s-a dus la culcare. Si n-a mai vrut sa functioneze. Asa ca Nicolae a intrat in scena si a inceput sa dea din gura ca pestele pe uscat, pentru ca de auzit, nu se auzea nimic. In ajutorul lui a sarit Ionel Tudor, care, dupa cateva secunde, s-a declarat si el invins de microfon, ridicand neputincios din umeri. Dupa grele incercari, omul a reusit sa-si cante piesa si a iesit din scena in aplauze de compasiune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.