Am crezut ca mai rau ca in prima seara a Festivalului de la Mamaia, nu se poate. M-am inselat! Festivalul acesta nu inceteaza sa ma uimeasca. De-aia il iubesc eu... Doar cu sentinta as mai trece printr-o seara ca aceea de vineri, de la sectiunea Int
Am crezut ca mai rau ca in prima seara a Festivalului de la Mamaia, nu se poate. M-am inselat! Festivalul acesta nu inceteaza sa ma uimeasca. De-aia il iubesc eu... Doar cu sentinta as mai trece printr-o seara ca aceea de vineri, de la sectiunea Interpretare. Microfoanele au iesit din greva, ce-i drept, nu si-au mai facut de cap, n-au mai fost greseli tehnice, sau cel putin , nu unele care s-au putut vedea din sala. Dar concurentii...ce sa va spun...dezastru. Ca sa nu mai vorbesc de prezentatori, pe care cand ii auzeai, te goleai de sange.



Partea a doua a Sectiunii de Interpretare a fost deschisa de Ovidiu Turca, cu piesa “ Gara noastra mica”, si, ascultandu-l, mi s-a facut un dor nebun de Gabriel Dorobantu. Pe urma a intrat in scena Alexandra Bartic, iar pe la mijlocul melodiei imi venea sa strig “Ajutoooor”, dar stateam, ca multi altii din sala, fara solutie, ascultand-o. Al treilea din concurs a fost Mares Pana, un interpret care semana cu un var de-al meu, Stelu, si care avea petrecerea lui, separata de Orchestra Radio, ce n-a putut tine pasul cu el, oricat de profesionist a fost condusa.



Pe urma a intrat in scena un baietel pe nume Razvan Raduca. El a cantat piesa “Esti asa frumoasa” a trupei Holograf. Baiatul avea o pata pe pantaloni si o atitudine de parca le canta prietenilor la un “ceai”, in cartier.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.