CEAHLAUL - POLI IASI: Ionut Popa a dat vina pe ziaristi Infrangerea suferita de Poli la Piatra-Neamt, prin golul lui Golban (a€˜86), i-a cazut greu la stomac antrenorului Ionut Popa, care a gasit un nou prilej de a se lua de jurnalisti.
CEAHLAUL - POLI IASI: Ionut Popa a dat vina pe ziaristi Infrangerea suferita de Poli la Piatra-Neamt, prin golul lui Golban (a€˜86), i-a cazut greu la stomac antrenorului Ionut Popa, care a gasit un nou prilej de a se lua de jurnalisti. "Din cauza voastra am pierdut. Ati facut presiune ca sa fiu suspendat. Pe viitor, eu voi face legea la Iasi, iar voi nu mai aveti ce cauta la teren", a spus tehnicianul, care a fost suspendat o etapa deoarece a injurat presa la un amical disputat inaintea inceperii sezonului.   STEAUA - Radoi a fost la antrenament Desi Hagi le-a dat liber pana azi jucatorilor convocati la echipa nationala, Mirel Radoi (foto stanga) a asistat de pe margine la antrenamentul de vineri al Stelei. Sedinta s-a incheiat cu un joc-scoala, in care portarii Zapata si Cernea au evoluat in camp, intre buturi stand Vatca si Lungu. Altfel, adversara Stelei din Liga Campionilor, BATE Borisov, a castigat cu 1-0, in deplasare, meciul cu Torpedo Jodino si se mentine pe primul loc in campionatul din Belarus.   DINAMO - Amical cu juniorii pentru Lazio Dinamovistii au disputat un meci de pregatire in compania formatiei de juniori a clubului, pe care l-au castigat cu 5-0. Mircea Rednic a trimis in teren urmatoarea echipa: Lobont - Blay, Ropotan, Radu Stefan, Izvoranu - Chiacu, Margaritescu, Ad. Cristea, Catalin Munteanu - Danciulescu, Niculescu. In repriza a doua, Lobont a aparat poarta juniorilor. Accidentatii Nastase, Pulhac si Bratu nu au jucat.   CM CANOTAJ - S-au intors campioanele La München incep astazi CM de seniori, care reprezinta principalul criteriu de calificare la JO din 2008. Romania participa cu 21 de sportivi si 6 echipaje, care si-au propus sa castige o medalie si sa obtina cat mai multe locuri pentru Beijing. Daca la editia de anul trecut canotorii nostri au ramas in afara podiumului, acum, prin revenirea in competitii a campioanelor olimpice Viorica Susanu, Georgeta Andrunache, Doina Ignat si Aurica Barascu, sansele au crescut, echipajul de 8+1 numarandu-se printre favorite.   CM ATLETISM - Cristina Casandra, prima finalista In prima zi a Mondialelor de la Osaka, Cristina Casandra (foto) a ocupat primul loc in seria a 3-a la 3.000 m obstacole, calificandu-se pentru finala de luni cu cel mai bun timp dintre toate competitoarele: 9 minute, 29 de secunde si 39 de sutimi. Din pacate, unul dintre sportivii in care delegatia Romaniei isi punea mari sperante, triplusaltistul Marian Oprea, nu a mai participat la calificari, din cauza unor dureri la picior.   TENIS - Pavel, aproape de tablou la US Open In turul secund al calificarilor la US Open, Andrei Pavel (locul 97 ATP), cap de serie numarul 3, l-a invins cu 6-4, 6-4 pe sud-coreeanul Kyu Tae Im. In turul urmator, romanul il va intalni pe slovacul de 19 ani Lukas Lacko (164 ATP), o victorie urmand sa-i asigure intrarea pe tabloul principal al ultimului turneu de Grand Slam al anului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.