Exista o puternica preocupare in legatura cu dreptatea sau cu principiile morale in parteneriat si in relatiile apropiate. Asemenea valori vor merge dincolo de atractia sexuala, aparand astfel promisiunea unor relatii de durata, chiar si pentru cei care nu sunt inca implicati in ceva serios. Ideile nativilor pot fi influentate de partener sau de catre prietenii apropiati, in special atunci cand este vorba despre un plan comun. Sunteti generosi in luarea in consideratie a dorintelor si nevoilor celorlalti. In consecinta puteti fi foarte eficienti in a-i convinge pe altii de propriile idei, sau puteti fi promotorii unor programe ingenioase. Doriti sa fiti pe placul tuturor sambata si duminica pentru a evita discordia si pentru a castiga aprobarea acestora. Chiar daca intentiile va sunt onorabile, fiti atenti sa nu faceti afirmatii exagerate sau sa nu dezinformati acolo unde nu aveti toate datele problemei. Aveti tendinta sa aflati informatii secrete privind viata privata a celor din jur, sau puteti avea relatii stranii de prietenie bazate pe motivatii ascunse. Puteti primi mosteniri din cauza favorurilor pe care le faceti. Nu exagerati cheltuielile comune c u partenerul, pot exista si anumite investitii neinspirate.
Berbec
Doriti sa aflati multe lucruri in legatura cu constiinta umana, cu rolul pe care il aveti in societate, cu locul omului in univers. Tindeti spre preocupari indepartate, metafizice, si doriti sa va convertiti si prietenii la un mod similar de gandire. Poate fi un mecanism de aparare in fata duritatii vietii de zi cu zi. Doriti sa evitati oarecum preocuparile cotidiene care vi se par lipsite de relevanta. Nu mai persistati in greseala de a nu face lucrurile care va reprezinta!

Taur
Exista o oarecare rigiditate in aspiratiile dumneavoastra care raneste persoanele cu care veniti in contact. Chiar daca sunteti prudenti si maturi in judecata, nu neglijati sentimentele celor dragi! Sunteti puternic impulsionati pentru a obtine putere si statut social, fie de ambitia personala, fie de un simt al datoriei sociale. Acest impuls poate interfera cu viata dumneavoastra de familie si cu valorile personale. Evitati sa va petreceti tot timpul la birou neglijandu-va astfel familia!

Gemeni
Aveti dorinta de a impartasi idei cu oameni de toate orientarile filozofice si culturale. Sunteti foarte toleranti si intelegeti ca nu trebuie sa aiba toti acelasi mod de viata si acelasi sistem de valori. Va place diversitatea si realizati ca este absolut necesara pentru inflorirea societatii. Ca atare, va atrageti multi prieteni si va puteti implica in activitati care aduc beneficii celorlalti. Compasiunea dumneavoastra este lipsita de discriminare, de aceea puteti beneficia ca un bonus sambata si duminica, de ajutorul unei persoane importante, care nu va va cere nimic in schimb.

Rac
Simtiti nevoia sa fiti protejati, sa stiti ca cineva se gandeste in permanenta la dumneavoastra. Sunteti intr-un fel sau altul purtati pe umeri de cei din jur. Cautati in ceilalti imaginea unui parinte sau in orice caz doriti sa fiti siguri ca puteti avea incredere in oamenii cu care veniti in contact. Tendinta dumneavoastra de a urmari numai scopurile personale ii poate deranja pe cei din jur, poate stanjeni cooperarea cu ceilalti, va poate limita mult succesul. Puneti in evidenta calitatile dumneavoastra manageriale!

Leu
Aveti tendinta de a lucra in exces si de a le cere si altora sa faca la fel, putand ignora aspectele mai importante prin preocuparea excesiva pentru detalii.