Fostul tehnician al madrilenilor sustine ca oficialii s-au opus transferului in aprilie, pe motiv ca romanul venea din Italia.

Fostul antrenor al lui Real Madrid Fabio Capello a declarat, intr-un interviu acordat in Spania, ca il pute
Fostul tehnician al madrilenilor sustine ca oficialii s-au opus transferului in aprilie, pe motiv ca romanul venea din Italia.

Fostul antrenor al lui Real Madrid Fabio Capello a declarat, intr-un interviu acordat in Spania, ca il putea transfera pe Cristi Chivu, in luna aprilie, cu doar sase milioane de euro, insa conducerea spaniolilor a refuzat, declarind ca nu agreeaza jucatorii care vin din Italia. "Franco Baldini aranjase totul, Chivu acceptase un salariu de 3,5 milioane de euro, dar conducerea s-a opus, spunind ca nu agreeaza jucatorii care vin din Italia", a declarat Capello in "Marca". In cele din urma, Chivu a ajuns de la Roma la Inter contra sumei de 16 milioane de euro, dupa ce Real Madrid se intelesese cu AS Roma pentru 18 milioane de euro, insa nu a obtinut si acordul jucatorului roman.

Antrenorul italian a vorbit si despre politica de transferuri a lui Real, fiind nemultumit de faptul ca, spre deosebire de Schuster, lui i-au fost acordate doar 30 de milioane de euro, iar strategia de transferuri a fost facuta foarte tirziu. "Ciudat este ca mie mi-au pus la dispozitie doar 30 de milioane de euro. Am realizat un miracol construind echipa asa cum am facut-o. O echipa nu se construieste in luna iulie, asa cum vad ca se intimpla si in acest sezon la Real", este de parere tehnicianul italian.

Capello este de parere ca Real Madrid a gresit si atunci cind i-a dat voie lui Roberto Carlos sa plece: "Este adevarat ca Roberto Carlos nu mai poate face 15 curse pe meci pe partea stinga, dar face sapte si da patru pase de goluri datorita valorii pe care o are. Cred ca mai putea sta doi ani". Fostul antrenor al lui Real a declarat ca nu a existat niciodata posibilitatea de a-l transfera pe Kaka. "Din punctul meu de vedere nu a existat niciodata posibilitatea de a-l transfera pe Kaka. I-am spus lui Calderon ca va esua. Berlusconi nu duce lipsa de bani, iar Kaka este noua imagine a lui Milan, este ce obisnuia sa fie Maldini." Fabio Capello a declarat ca nu se va mai intoarce niciodata pe Santiago Bernabeu: "M-am intors o data si am facut o treaba extraordinara. Dar nu o voi mai face, asta e sigur". Capello a antrenat in doua rinduri pe Real Madrid (1996-1997, 2006-2007), cucerind de fiecare data titlul cu formatia spaniola.

Chivu se apara, dar stie sa si atace



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.