Doi detinuti condamnati definitiv, care erau incarcerati la Penitenciarul de Maxima Siguranta Poarta Alba, au ajuns joi seara la Spitalul de Urgenta Constanta, dupa ce au fost taiati cu un cutit artizanal de un coleg de celula. Osman Ibram si Mustaf
Doi detinuti condamnati definitiv, care erau incarcerati la Penitenciarul de Maxima Siguranta Poarta Alba, au ajuns joi seara la Spitalul de Urgenta Constanta, dupa ce au fost taiati cu un cutit artizanal de un coleg de celula. Osman Ibram si Mustafa Ibram, condamnati la cate opt, respectiv zece ani de puscarie pentru furt si talharie, sunt victimele, dar si initiatorii atacului. In incercarea de a-l detrona din calitatea de „sef” peste colegii de celula pe Daniel Racos, condamnat la 15 ani pentru talharie, cei doi s-au gandit sa-si improvizeze o arma si sa-l atace. Au smuls o bucata metalica din arcurile paturilor, pe care au ascutit-o prin polizare cu bucati de piatra, pana au transformat-o intr-o arma letala. In momentul in care se aflau in curtea puscariei, l-au atacat pe Racos. Cu un fizic mult mai puternic, acesta a reusit sa le smulga cutitul artizanal si a impuns unde a nimerit. Cei doi Ibram au fost injunghiati de mai multe ori in zona gatului, capului si abdomenului. Doar interventia gardienilor a facut ca macelul sa se opreasca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.