Formatia Deep Purple va concerta, pe 31 octombrie, in Bucuresti, se arata pe site-ul formatiei, evenimentul facand parte din turneul de promovare a albumului "Rapture of the Deep". Veteranii rock-ului britanic se intorc la Bucuresti cu ocazia turneul
Formatia Deep Purple va concerta, pe 31 octombrie, in Bucuresti, se arata pe site-ul formatiei, evenimentul facand parte din turneul de promovare a albumului "Rapture of the Deep". Veteranii rock-ului britanic se intorc la Bucuresti cu ocazia turneului european "Rapture of Deep", dupa ce au mai concertat in Romania in 1998. Concertul din Romania se anunta a fi primul din segmentul european, urmand ca pe 1 noiembrie trupa sa concerteze la Sofia, in Bulgaria, iar pe 3 noiembrie in Sarajevo, Bosnia, pe 4 noiembrie in Split, Croatia, iar pe 6 - in Budapesta, Ungaria. Potrivit site-ului oficial al trupei, concertul va avea loc pe Stadionul National, insa surse din Primaria Bucuresti au declarat pentru Mediafax ca, pana la acest moment, administratorii arenei nu au fost contactati de organizatorii acestui eveniment.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.