Angie Sege, autoarea seriei de best-seller-uri "Septimius Heap", revine la Corint Junior cu doua noi volume, aparute in conditii grafice de exceptie. Doamnelor si domnilor, pardon... copii - va prezentam seria "Araminta Nalucila" si personajele sal
Angie Sege, autoarea seriei de best-seller-uri "Septimius Heap", revine la Corint Junior cu doua noi volume, aparute in conditii grafice de exceptie. Doamnelor si domnilor, pardon... copii - va prezentam seria "Araminta Nalucila" si personajele sale...   Casa mea bantuita Araminta Nalucila locuieste intr-o minunata casa veche si bantuita, insa imbufnata ei matusa Tabby vrea sa se mute. Matusa Tabby e hotarata sa vanda casa; Araminta trebuie neaparat sa o opreasca! Cu ajutorul unei armuri bantuite pe nume Sir Horace, al unei fantome pe nume Edmund si dand dovada de multa imaginatie, Araminta urzeste un plan pentru o Ingrozitoare Ambuscada, un plan atat de groaznic, incat s-ar putea sa functioneze!   Sabia din grota Sir Horace urmeaza sa implineasca cinci sute de ani! Araminta si Wanda trebuie sa ii gaseasca darul perfect. Araminta gaseste o sabie veche intr-o grota ascunsa sub casa ei bantuita; si ar trebui sa fie floare la ureche s-o ia de acolo. Dar nu se astepta la neplacuta surpriza a unei capcane constand intr-un grilaj cu tepi si la aparitia fluxului in grota. Oare vor ajunge Araminta si Wanda la petrecerea de ziua lui Sir Horace?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.