Editura Quality Books vine cu doua volume de exceptie. Un thriller, semnat Stella Rimington, si o carte-cult, cu mare trecere in Japonia, semnata Randy Taguchi   Vertij Carte-cult in Japonia, "Vertij" descrie povestea unui tanar care sufera d
Editura Quality Books vine cu doua volume de exceptie. Un thriller, semnat Stella Rimington, si o carte-cult, cu mare trecere in Japonia, semnata Randy Taguchi   Vertij Carte-cult in Japonia, "Vertij" descrie povestea unui tanar care sufera de una dintre cele mai ciudate maladii. El este hikikomori, adica unul dintre acei oameni care au renuntat complet la viata sociala si au ales sa se retraga in singuratatea unei camere, asemenea unor pustnici moderni. Atunci cand Taka moare pentru ca pur si simplu si-a pierdut dorinta de a trai, sora lui, Yuki, incepe o adevarata calatorie initiatica, incercand sa inteleaga boala fratelui sau. Drumul ei o poarta spre orizonturi nebanuite si femeia descopera erotismul ca forma de raspuns la alienarea unei societati obsedate de pragmatism si tehnologie.     Cartita Un complot terorist pus la cale de fundamentalistii islamici, diversiuni organizate de extremistii din IRA, un agent secret care pune in pericol securitatea nationala... Liz Carlyle trebuie sa dezlege acest puzzle in care fiecare detaliu reprezinta granita dintre succes si dezastru. De aceasta data, raul vine din interiorul sistemului.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.