FC Steaua si-a prezentat ieri noul autocar al echipei, o combinatie intre ultramodern si kitsch. Astfel, daca in interior se gasesc dotari demne de un automobil de lux, gen aer conditionat, scaune si canapele de piele, mini toaleta, frigider si camer
FC Steaua si-a prezentat ieri noul autocar al echipei, o combinatie intre ultramodern si kitsch. Astfel, daca in interior se gasesc dotari demne de un automobil de lux, gen aer conditionat, scaune si canapele de piele, mini toaleta, frigider si camera video, monitoare LCD si sistem DVD, exteriorul a fost pictat in culorile ros-albastre, peste care s-au aplicat mai multe insemne.
Pe laterale s-a desenat cate o cruce mare, evident, la dorinta patronului Gigi Becali, in timp ce partea din spate contine "vitrina" cu trofee, putand fi admirate, la scara mare, toate cupele castigate de Steaua de-a lungul tim-pului.
La inaugurarea noului mijloc de transport al echipei au fost invitati trei fosti jucatori, Ilie Savu, Eugen Mladin si Ioan Apostol, care si-au amintit ca, la primul meci jucat de ASA (prima denumire a ros-albastrilor), exact acum 60 de ani, echipa s-a deplasat intr-un vagon prapadit. Festivitatea a avut si un moment tensionat, cu Savu criticand dur jocul elevilor lui Hagi:
"Autocarul plange cu asemenea jucatori care nu stiu ce sa faca in teren. Cine sta pe banca? Le cad mingile in cap mereu, ca doar Dica e putin mai inalt ca mine! Ce facem? Aruncam mingi acolo doar ca sa ne cada in cap?". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.