Miscarea ecologista strange randurile. Dupa cateva runde de negocieri, ieri s-a constituit Alianta „Alternativa Ecologista Romana“ (AER). Ovidiu Ripanu, unul dintre liderii AER, a declarat ca noua Alianta isi propune sa deruleze proiecte
Miscarea ecologista strange randurile. Dupa cateva runde de negocieri, ieri s-a constituit Alianta „Alternativa Ecologista Romana“ (AER). Ovidiu Ripanu, unul dintre liderii AER, a declarat ca noua Alianta isi propune sa deruleze proiecte de salvare si protectie a mediului.

Partidul Verde, Partidul Uniunea Crestin Sociala si Partidul Alternativa Ecologista au pus ieri bazele Aliantei „Alternativa Ecologista Romana“ (AER). Din alianta mai fac parte si cateva ONG-uri, fundatii si asociatii. Co-presedintele Partidului Verde Ovidiu Ripanu (foto) sustine ca acesta este primul pas pentru unificarea miscarii ecologiste si ca vor mai urma si alte actiuni in acest sens. „Alternativa Ecologista Romana nu trebuie privita ca o alianta politica, ci este una ecologista, care-si propune sa deruleze diferite proiecte de salvare si protectie a mediului. As aminti aici de Proiectul Rosia Montana, cel pentru salvarea Parcului Bordei sau cel de implementare a unor tehnologii de reciclare a deseurilor“, a declarat Ovidiu Ripanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.