Romania a invins, cu 2-0, pe Turcia, intr-un meci amical jucat pe Stadionul “National” din Complexul Lia Manoliu. Impresia lasata de atmosfera de la acest joc a fost una deplorabila, in conditiile in care pe arena de 50.000 de locu

Romania a invins, cu 2-0, pe Turcia, intr-un meci amical jucat pe Stadionul “National” din Complexul Lia Manoliu. Impresia lasata de atmosfera de la acest joc a fost una deplorabila, in conditiile in care pe arena de 50.000 de locuri au fost prezenti numai 12.000 de spectatori, dintre care 2.000 de turci ce s-au luat la bataie intre ei. Principalul element care a tinut lumea departe de stadion a fost pretul biletelor, fixat de conducerea FRF: 10 RON la peluza, 20 de RON la Tribuna a II-a si 30 de RON la Tribuna I. Au fost numeroase cazuri in care oamenii au venit pana la portile arenei, s-au interesat de pret si au facut cale intoarsa, spunand ca nu dau atatia bani pentru o partida amicala: “Daca era 5 RON biletul, intrare generala, se umplea stadionul si avea toata lumea de castigat. Asa sa joace pentru scaune”.

Jucatorii au acuzat lipsa spectatorilor si vor in provincie
Mutu si ceilalti tricolori ar fi preferat sa joace in fata unui stadion plin, dar au ramas cu consolarea ca nu a mai fost lume sa ii injure. “Cam putini spectatori, dar probabil ca s-au speriat de caldura si au spus ca nu e c azul sa riste pentru un meci amical”, a declarat Radoi, la finalul meciului. Publicul de pe “Lia Manoliu” s-a trezit la viata o data cu intrarea pe teren a lui Nicolita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.