Astazi debuteaza la Mamaia o manifestare inedita atat pentru turisti, cat si pentru localnici. Aero Grand Prix Constanta Challenge 2007 este o demonstratie aviatica la care participa cei mai buni piloti de acrobatie, viteza, tinta si lupta simulata
Astazi debuteaza la Mamaia o manifestare inedita atat pentru turisti, cat si pentru localnici. Aero Grand Prix Constanta Challenge 2007 este o demonstratie aviatica la care participa cei mai buni piloti de acrobatie, viteza, tinta si lupta simulata din lume. Comentatorul competitiei este solistul celebrei trupe heavy metal Iron Maiden, Bruce Dickinson.

Demonstratia este o premiera pentru Romania si se doreste ca de la anul Constanta sa intre in circuitul oficial al concursului Aero GP. Pentru acest lucru este insa nevoie de sume mari de bani, o singura etapa in campionatul mondial necesitand cheltuieli de 1-1,5 milioane de dolari, suma care nu a putut fi stransa intr-un timp atat de scurt. Actiunea de azi si maine este finantata in mare parte de Primaria Constanta, care a contribuit cu 200.000 de euro, bani colectati din taxa de bariera.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.