Cel mai mare randament l-au avut actiunile SIF Transilvania.

In sedinta bursiera din 23 august, indicele Societatilor de Investitii Financiare (BET-FI) s-a majorat cu 5,54%. Cea mai buna crestere au avut-o actiunile SIF Transilvania,
Cel mai mare randament l-au avut actiunile SIF Transilvania.

In sedinta bursiera din 23 august, indicele Societatilor de Investitii Financiare (BET-FI) s-a majorat cu 5,54%. Cea mai buna crestere au avut-o actiunile SIF Transilvania, de 8,30%, urmate la mare distanta de actiunile SIF Muntenia, 5,93%, SIF Oltenia, 4,52%, SIF Banat-Crisana, 4,47%, si SIF Moldova, 3,94%. Randamentul bun al actiunilor SIF este dat de anuntul privind cresterea activelor nete ale celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF), la finalul lunii iulie, cu 41,5% peste nivelul de la sfirsitul anului trecut.

Lichiditatea bursei a atins valoarea de 23,30 milioane de euro. Cea mai mare valoare a tranzactiilor s-a inregistrat pe actiunile SIF Oltenia, de 11,60 milioane de lei, urmata de actiunile SIF Moldova, 9,35 milioane de lei, Banca Transilvania, 7,23 milioane de lei, Biofarm, 4,11 milioane de lei, si SSIF Broker Cluj, 4,03 milioane de lei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.