"Realitatea TV" a difuzat ieri in cadrul "Stirilor" un reportaj despre demolarea unei fabrici din nu mai tin minte ce oras. Era un praf de nu se vedea om cu persoana. Pe buna dreptate, locuitorii zonei se plangeau ca nu mai pot deschide ferestrele ca
"Realitatea TV" a difuzat ieri in cadrul "Stirilor" un reportaj despre demolarea unei fabrici din nu mai tin minte ce oras. Era un praf de nu se vedea om cu persoana. Pe buna dreptate, locuitorii zonei se plangeau ca nu mai pot deschide ferestrele caselor, ca nu mai pot respira etc. De buna credinta, reporterii l-au intervievat si pe responsabilul demolarii. Cu o seninatate aiuritoare, acesta (care si el abia se zarea din praf) declara ca a luat toate masurile, ca totul e in ordine, ca nu e praf. "Cum nu e?!" - s-a uimit reportera. "Da - a recunoscut cu aceeasi seninatate responsabilul - e putin praf". (Colac peste pupaza, demolatorii n-aveau nici autorizatie de la Politie). Intreb si eu retoric, ca prostu': se va lua vreo masura impotriva mincinosului?
Un exemplu si mai concludent, de ieri, din ZIUA. Iata cum raspunde intrebarilor reporterului nostru directoarea Loteriei Romane, usor senzuala doamna Liliana Ghervasuc (redau, pentru inestimabila lui valoare teoretica si practica, un fragment din dialog): "Dar nu este putin ciudat ca dvs. aveti o relatie chiar cu presedintele bancii la care doriti sa mutati conturile (Loteriei Nationale, n.m.)?" "Dvs. - raspunde fara sa clipeasca dna Liliana - sunteti prost informat, eu tocmai m-am casatorit, astazi am primit inelul, in septembrie ma marit cu Nelu Minca si nas o sa-mi fie Dan Voiculescu". (Nota mea: observati sarabanda timpurilor verbale: "m-am casatorit", "azi am primit inelul", "in septembrie ma marit"; parc-am fi intr-un roman de Faulkner). Continua reporterul: "Deci nu mai sunteti cu domnul Bogza?" "N-am fost niciodata". "Cum nu ati fost niciodata? Sunt poze in care va sarutati cu el". "Ma plimbam pe strada" (!!!) Acuma, din doua una: ori dna Liliana minte de stinge Loteria, ori nu minte si dl Bogza, fara s-o cunoasca niciodata, a agresat-o sexual pe strada, iar dna ar fi trebuit sa-l reclame la Politie sau sa-i dea cu poseta-n cap, ca despre sarutat, ca-n bancul cu batranul clochard din Cismigiu, nici nu poate fi vorba.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.