PUNCTUL PE EI
Televiziunea a devenit cel mai eficient lucrator al oficiului pentru protectia consumatorului. Gratie imaginilor care au indestulat micile ecrane, am reusit sa fim martori oculari ai vanturarii materiei prin haznalele fotbalului fa
PUNCTUL PE EI
Televiziunea a devenit cel mai eficient lucrator al oficiului pentru protectia consumatorului. Gratie imaginilor care au indestulat micile ecrane, am reusit sa fim martori oculari ai vanturarii materiei prin haznalele fotbalului fara ca damfurile pestilentiale sa ne strambe nasul. Fara ajutorul televiziunii am fi privati de spectacolul maret care ii aduce in prim-plan pe destoinicii vidanjori din ograda lui Mitica.


In decorul palatului becalian, baritonul Mihai Meme Mimi Michele Stoica s-a lovit unde trebuie si a devenit soprana de coloratura. El a interpretat cu simtire adanca piesa lui Gianni Morandi "Ritornero in ginocchio da te". Ambitusul de exceptie si acutele cele mai acute l-au ajutat pe Meme sa puna cuvenitul accent pe "io bacero le toi mani amor". Spectacolul nu a fost organizat, cum ar putea crede ageamiii, in scop caritabil. Profitul este unul lumesc. Mihai a rascumparat artistic un teren care altfel, dupa cum sustinea proprietarul, ar fi trebuit platit cu vreo doua sute de mii de euro. Cand salvezi o asemenea suma nu mai conteaza faptul ca terenul respectiv a devenit loc de veci pentru orgoliul memist.


Fiorul artistic nu-l parasise pe Mihai Stoica nici in momentul declaratiilor pe care le-a facut la iesirea din palat. El a ingaimat o poveste cu indivizii mincinosi care i-au administrat purgativul iesirilor necontrolate impotriva masculului dominant. Reiau din gsp: "Am avut acele iesiri atunci sub influenta acelor vorbe pe care nu le-am verificata€¦ Am spus acele vorbe pe care nu trebuia sa le spun". Sa fim seriosi! Cand afirmi ca timp de cinci ani ai curatat mizeriile patronului, ca l-ai dominat pe Becali, ca ai proba scrisa a analfabetismului acestuia, nu mai poti pretinde ca esti victima unor intoxicari. Acuzele vin din observatie proprie, iar scuzele nu sunt decat dovada clara ca iepurasul regreta cutezanta de a-l fi infruntat pe stapanul padurii. Acum el n-are decat sa suporte ingaduinta lui Gigi Becali. Cel care zicea: "Michele al nostru! Ce sa-i faci? A venit, l-am iertat. Moartea pacatosului eu nu o vreaua€¦".

Cortina s-a tras peste inca un episod al unui serial fara sfarsit. Mihai Stoica isi panseaza ranile cu beneficiile umilintei. Iar Gigi Becali se adreseaza duios presei: "Gata, ba! Vreau liniste pana miercuri!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.