Dupa ce si-au pus neoane la Dacii si manele la BMW, smecherii au gasit un nou accesoriu pentru limuzine: pistolul cu bile. Ai ratat pietonul de pe refugiu, nu merita sa te intorci dupa el: scoti pistolul si tragi. Politia nu stabilise, ieri seara, d
Dupa ce si-au pus neoane la Dacii si manele la BMW, smecherii au gasit un nou accesoriu pentru limuzine: pistolul cu bile. Ai ratat pietonul de pe refugiu, nu merita sa te intorci dupa el: scoti pistolul si tragi. Politia nu stabilise, ieri seara, daca pistolarul de pe zebra era roman ori italian, dar exemplul sau cade manusa frustratilor din trafic. Si sunt, slava Domnului, destui care s-ar sui cu gipanul pe trecatori daca ar sti ca o pot sterge de la locul faptei fara sa-i vada nimeni. Totusi, nu dementii de la volan sunt cei mai mari dusmani ai pietonului din Capitala, ci chiar primarul Videanu.

Reparatiile facute an de an unor strazi fara gropi, gropile uitate pe strazile laterale, vesnica lupta cu bordurile au transformat circulatia intr-un calvar ce intinde la maximum nervii soferilor. Primarul general se lauda ca nimeni pana la dansul n-a mai cheltuit atatia bani pe reparatii. De cheltuit e usor, greu e sa organizezi santierele astfel incat lumea sa nu sufere in timpul lucrarilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.