Candidata aleasa astazi de noi la titlul de „Sex Bomb Gardianul“ este cantareata Andreea Balan. Canta de la zece ani si a facut furori in anii '90, in trupa Andre, impreuna cu Andreea Antonescu. De cativa ani, s-a axat pe o cariera solo.
Candidata aleasa astazi de noi la titlul de „Sex Bomb Gardianul“ este cantareata Andreea Balan. Canta de la zece ani si a facut furori in anii '90, in trupa Andre, impreuna cu Andreea Antonescu. De cativa ani, s-a axat pe o cariera solo.

Astazi, ziarul nostru va prezinta o noua candidata la titlul de „Sex Bomb Gardianul“, cantareata Andreea Balan. A debutat in muzica la varsta de zece ani, sub indrumarea tatalui sau. Primele aparitii TV s-au datorat lui Mihai Con-
stantinescu, care a auzit-o cantand si a invitat-o la emisiunea pentru copii „Ba da, ba nu“. Devine cunoscuta alaturi de Andreea Antonescu, cu care formeaza trupa Andre. Pustoaicele au fost numite „printesele muzicii dance din Romania“, avand milioane de fani care umpleau stadioanele ca sa asculte „Libera la mare“, piesa cu care „Andrelele“ reusesc sa cucereasca trofeul Festivalului Mamaia in 1999. Andre se despart in 2002. Andreea Balan este iubita lui Keo si a scos, anul trecut, al patrulea album solo. Daca va obtine cea mai mare nota pe site-ul ziarului nostru, cantareata ar putea deveni directorul „Gardianul“ pentru o zi.

Andreea Balan a fost un copil precoce in ce priveste cariera muzicala, ea incepand sa cante inca de la varsta de zece ani. Cel care i-a deschis calea catre muzica si s-a ocupat de promovarea Andreei a fost tatal ei, Sandel Balan. Cantareata ne-a declarat, cu putin timp in urma, ca, avan-du-l impresar pe tatal ei, a fost scutita de avansurile vreunui producator mai libidinos si de compromisurile care se fac, de regula, in show-biz. Prima aparitie TV a Andreei a fost in emisiunea „Ba da, ba nu“, la invitatia lui Mihai Constantinescu. A continuat apoi sa apara in emisiuni pentru copii, precum „Feriti-va de magarus„ sau „Tip Top Minitop“. Tot intr-o emisiune a cunoscut-o si pe Andreea Antonescu, iar parintii lor decid sa le alature in trupa Andre. Proiectul a avut un real succes la publicul adolescentin. Au scos impreuna sapte albume si au innebunit pustanii, dar si gospodinele pensionare cu piesele lor „Libera la mare“, „Lasa-ma papa la mare“ sau „Mosule, ce tanar esti!“. Reteta succesului lor: o imagine de copilite zgubilitice, bluze mulate si transparente, rujuri in culori tari, senile in picioare si parul carliontat. Au rezistat asa cativa ani, dar in 2002, s-au despartit si fiecare a apucat-o pe drumul ei. Andreea Balan a inceput sa se ocupe de o cariera solo. Scoate primul album chiar in 2002, „Te joci cu mine“, dar nu rupe gura targului. De altfel, nici pana in ziua de azi, Balan nu a reusit sa egaleze succesul avut cu Andre. Al doilea album s-a numit „Libera din nou“. In 2003, ocupa locul I la Festivalul Mamaia, sectiunea slagare, cu piesa „Nopti de vara“, iar in 2004, lanseaza cel de-al treilea album, „Asa sunt eu“. Ultimul, cel de-al patrulea, l-a scos pe piata anul trecut si l-a numit „AndreeaB“.



Este iubita lui Keo de doi ani
Andreea a avut, timp de trei ani, o relatie cu Teo, de care s-a despartit pentru ca a pus-o sa aleaga intre cariera si dragoste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.