Actrita australiana Nicole Kidman (foto) nu exclude posibilitatea de a renunta la meseria sa. Actrita spune ca a devenit foarte obositor pentru ea, din punct de vedere emotional, sa intre in pielea unor noi personaje. Kidman a explicat ca investeste
Actrita australiana Nicole Kidman (foto) nu exclude posibilitatea de a renunta la meseria sa. Actrita spune ca a devenit foarte obositor pentru ea, din punct de vedere emotional, sa intre in pielea unor noi personaje. Kidman a explicat ca investeste foarte mult din sentimentele si emotiile sale in roluri si ca, de fiecare data cand termina filmarile la o productie, se simte ca o epava, informeaza breakingnews.iol.ie, citat de Mediafax. „Ti se cere intr-un film sa fii cu adevarat disponibil si dezgolit si apoi trebuie sa te intorci in viata reala si sa fii disciplinat si adult. Trebuie sa incerci in mod constant sa mentii un echilibru intre cele doua“, a spus Kidman. In 2006, Kidman era cea mai bine platita actrita de la Hollywood, cu un salariu de 17 milioane de dolari pe film.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.