Cristian Wohlmuther a croit cei mai scumpi pantaloni scurti din lume. Au costat 85.000 de euro si au fost comandati de un seic din Dubai, scrie factnews.ru.  OPULENT. In Austria au fost cusuti cei mai scumpi pantaloni din piele din lum

Cristian Wohlmuther a croit cei mai scumpi pantaloni scurti din lume. Au costat 85.000 de euro si au fost comandati de un seic din Dubai, scrie factnews.ru.  OPULENT. In Austria au fost cusuti cei mai scumpi pantaloni din piele din lume. Cristian Wohlmuther, proprietarul companiei Wohlmuther, care se ocupa de producerea de imbracaminte exclusivista, a croit o pereche de pantaloni care costa 85 mii euro. Acestia au fost facuti la comanda unui client anonim din Dubai. Materialul din care sunt facuti acesti pantaloni este pielea cerbului rosu. Pantalonii au fost cusuti manual, cu ate speciale. Pentru impodobirea lor au fost folosite metale pretioase (aur, platina si argint) si pietre pretioase (rubine, briliante si smaralde). In total au fost folosite 166 de briliante cu greutatea de cate 100 grame.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.