Regizorul, in varsta de 51 de ani, a fost internat in spital marti seara, informeaza presa italiana de joi.
Tornatore a fost ranit usor si la fata. Intr-un scurt interviu acordat joi cotidianului Il Corriere della Sera, Giuseppe Tornatore a pov
Regizorul, in varsta de 51 de ani, a fost internat in spital marti seara, informeaza presa italiana de joi.
Tornatore a fost ranit usor si la fata. Intr-un scurt interviu acordat joi cotidianului Il Corriere della Sera, Giuseppe Tornatore a povestit ca a fost abordat de doi oameni care l-au lovit si l-au facut sa cada pe trotuar. Regizorul s-a lovit cu capul de trotuar. In timp ce era cazut la pamant, agresorii i-au furat portofelul, ceasul si telefonul mobil. Cineastul va fi supus unor examene medicale joi, potrivit agentiei de stiri ANSA. Giuseppe Tornatore a castigat in 1989 premiul Oscar pentru cel mai bun film strain, pentru "Cinema Paradiso". A mai realizat filmele "Malena" si "Povestea pianistului numit 1900". Cel mai recent film al lui Tornatore, "La Sconosciuta", lansat in 2006, prezinta povestea plina de violente a unei imigrante din Europa de Est in Italia. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.