Firmele de paza si protectie au reprimit dreptul sa-si aleaga culoarea echipamentului agentilor. Hotararea de Guvern care stabileste asta a fost una cu dedicatie pentru firmele straine de profil, care au acum posibilitatea folosirii brand-urilor dej
Firmele de paza si protectie au reprimit dreptul sa-si aleaga culoarea echipamentului agentilor. Hotararea de Guvern care stabileste asta a fost una cu dedicatie pentru firmele straine de profil, care au acum posibilitatea folosirii brand-urilor deja consacrate. Legea permite insa si folosirea unor costumatii asemanatoare cu cele ale politistilor, astfel putandu-se crea confuzii.

De trei ani incoace, o hotarare de Guvern obliga toti agentii de paza sa poarte echipament de culoare grena. Unii presedinti de societati de paza ne-au declarat ca prevederile au fost facute nu pentru a deosebi agentii de autoritatile statului, ci pentru ca persoane influente aveau mult material grena de vandut. Fosta hotarare de Guvern a mai fost atacata, fara succes, in 2005, dintr-o cauza tehnica si pe motiv ca uniformele de aceeasi culoare duc la confuzii intre agentiile de paza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.