Angelina Jolie este hot pentru ca ziarele vorbesc non-stop despre ea si tot nu reusesc sa spuna tot.

Mass-media o vor adora pentru totdeauna pe Angelina Jolie, fie ca o vor acuza ca este o hoata de barbati, o nonconformista si o teribilista, fie ca o ridica in slavi pentru actele sale de caritate, talentul sau pentru carisma ei. Se vorbeste enorm despre ea in calitate de mama, pentru ca are o casa plina de copii (Maddox are 5 ani si a fost adoptat din Cambodgia in 2002, Zahara are 2 ani si a fost infiata din Etiopia in 2005, Pax, un copil vietnamez de 3 ani pe care l-a adoptat recent, si fiica biologica a ei si a lui Brad Pitt, Shiloh).

Se vorbeste de asemenea despre rolul ei in calitate de ambasador ONU, despre presiunile pe care le face prin metode specifice, folosindu-se doar de banii, imaginea si credibilitatea ei, pentru a se lua masuri in ceea ce priveste gradul de saracie din Lumea a Treia, se scrie despre milioanele pe care le doneaza in fiecare an asociatiilor caritabile, despre faptul ca s-a folosit inclusiv de imaginea propriului copil, pe care a vindut-o pe sume cu multe zerouri care s-au indreptat direct spre copii mai putini norocosi decit Shiloh. In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai mult despre neintelegerile din cuplul Jolie-Pitt, se fac speculatii pe aceasta tema, se birfeste si se acuza.

Pacat insa ca se vorbeste din ce in ce mai putin despre ea ca actrita, mai ales ca este unul dintre cele mai mari talente de la Hollywood. Felul in care a jucat in filme precum „Pushing Tin" (in regia lui Mike Newel), „Girl Interrupted" (regizat de James Mangold), „Tomb Rider" (facut de Simon West) sau „Mr.&Mrs. Smith" (Doug Liman) vorbeste de la sine. In prezent performeaza in filmul „A Mighty Heart", regizat de Michael Winterbottom in memoria lui Mariane Pearl, al carei sot, jurnalistul Daniel Pearl, a fost rapit de extremistii islamici din Pakistan in 2002. Jolie, insarcinata, joaca rolul sotiei jurnalistului.