DINAMO  Incepand de ieri, dinamovistii si-au mutat cartierul general pe Stadionul "National", acolo unde marti se va disputa returul cu Lazio Roma, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.   INCREDERE. Aseara, antrenorul Mircea
DINAMO  Incepand de ieri, dinamovistii si-au mutat cartierul general pe Stadionul "National", acolo unde marti se va disputa returul cu Lazio Roma, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.   INCREDERE. Aseara, antrenorul Mircea Rednic a programat un antrenament pe cea mai mare arena din tara, iar de astazi se intra in cantonament la Saftica. Duminica va fi o singura sedinta de pregatire tot pe "National", iar luni echipa va ramane la Saftica. "Nu ne este gandul decat la meciul cu Lazio. Avem mare incredere in potentialul nostru, dar si in suporteri. Sunt convins ca vor umple stadionul si ne vor incuraja", a declarat capitanul Claudiu Niculescu. Vesti bune pentru Rednic si de la "infirmerie". Margaritescu se pregateste normal incepand de ieri, iar pentru Nastase si Bratu exista asigurari ca vor fi refacuti total pana la ora jocului. De asemenea, Pulhac si-a scos ghipsul si se pregateste separat, dar si el ar putea fi recuperat.   DEBUT. Astazi se da startul in Serie A, Lazio urmand a intalni in etapa de debut pe AC Torino pe teren propriu. Antrenorul Delio Rossi a programat joi un ultim meci amical, in compania amatorilor de la Pescatori Ostia, castigat de laziali cu 3-1, golurile fiind inscrise de Firmani, Rocchi si Meghni. Au fost menajati Siviglia, Stendardo, Cribari si Mauri. Delegatia italiana va ajunge la Bucuresti luni seara, la ora 19:00, iar dupa doua ore vor efectua antrenamentul oficial. Lazio a fost aproape de a-l pierde pe congolezo-belgianul Mudingayi, insa oferta de 3 milioane de euro de la Racing Santander a  fost refuzata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.