Bursa de la Shanghai a atins, ieri, un nou maxim istoric, mentinandu-si ritmul rapid de crestere, principalul indice depasind pragul de 5.000 de puncte, de patru ori peste nivelul de la inceputul anului trecut, transmite Reuters, citat de Mediafax. E
Bursa de la Shanghai a atins, ieri, un nou maxim istoric, mentinandu-si ritmul rapid de crestere, principalul indice depasind pragul de 5.000 de puncte, de patru ori peste nivelul de la inceputul anului trecut, transmite Reuters, citat de Mediafax. Evolutia ascendenta a indicelui a dus la cresterea numarului de investitori chinezi, multi dintre acestia cumparand actiuni pentru prima oara in acest an, intr-una din cele mai rapide tranzactii inregistrate la bursa. Indicele composit al Bursei din Shanghai a urcat cu 1,05%, la 5.032,4 puncte, dupa ce a atins nivelul maxim de 5.050,3 puncte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.