Portarul echipei Arsenal Londra, Jens Lehmann, va absenta doua saptamani din cauza unei accidentari la tendonul lui Ahile suferita in partida amicala pe care reprezentativa Germaniei a castigat-o, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fa

Portarul echipei Arsenal Londra, Jens Lehmann, va absenta doua saptamani din cauza unei accidentari la tendonul lui Ahile suferita in partida amicala pe care reprezentativa Germaniei a castigat-o, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1, in fata selectionatei Angliei.  ABSENTA. Lehmann, in varsta de 36 de ani, nu va putea evolua in partidele cu Manchester City si Portsmouth din campionatul englez si nici in cel cu formatia Sparta Praga din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Jens Lehmann, care a avut un inceput de sezon ezitant, cu doua gafe majore in partidele cu Fulham si Blackburn Rovers, va fi inlocuit in poarta londonezilor de spaniolul Manuel Almunia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.