Indiferent cit de bine ar juca, sint situatii in care actorii pur si simplu nu pot mima atractia fizica.

Hayden Christensen si Natalie Portman au fost votati drept cuplul cel mai lipsit de chimie de pe marile ecrane. Sondajul a fost publicat de agentia Pearl&Dean si pe locul 1 a fost votata o scena din „Razboiul Stelelor Episodul II: Atacul Clonelor", unde au format un cuplu deloc convingator. „Ei sint, pina la urma, doi dintre cei mai plictisitori actori de la Hollywood; sint apropiati ca virsta si Portman este doar putin mai feminina decit partenerul ei din film", comenteaza cu malitiozitate criticii de la „The Guardian".

Nimeni nu spune ca sex-appeal-ul se gaseste pe toate drumurile si ca atractia si chimia dintre doua persoane sint lucruri pe care le poti „juca", dar este o chestiune care tine de casting sa distribui doi oameni care sa nu ramina de lemn unul in fata celuilalt, mai ales cind trebuie sa interpreteze mai multe scene de dragoste.

Meg Ryan si reporterul tv Michael Parkinson au fost votati drept oamenii cei mai lipsiti de chimie de pe micile ecrane. In cadrul unei emisiuni in care Meg Ryan promova thrillerul „In The Cut", cei doi nu erau pe aceeasi lungime de unda. Ryan era vesela si deschisa, iar Parkinson arata de parca ultimul lucru de care avea chef era sa-i puna intrebari. Oricit de sexy ar fi fost Marilyn Monroe si oricit de macho era Laurence Olivier in filmul „The Prince and the Showgirl", cei doi nu ar fi trebuit niciodata sa formeze un cuplu pe marile ecrane. „O incompatibilitate catastrofala, atit la nivel comunicational, cit si la nivelul atractiei sexuale", comenteaza criticii. Larry era deja o legenda cind cei doi au jucat in acel film si se putea vedea faptul ca Marilyn il admira foarte mult, profesional vorbind, si ca se simtea flatata sa fie in acelasi cadru cu el, dar nu reusea sa se arate indragostita.

Printre cele mai criticate cupluri din viata reala se afla Ben Affleck - Jennifer Lopez si Tom Cruise - Nicole Kidman.