Ca niste serpi vinetii si respingatori, varicele nu numai ca uratesc picioarele femeilor, dar si ale barbatilor, dar ele deterioreaza grav tesuturile, ajungandu-se pana la carne vie. Intr-adevar, in faza complicata a varicelor, apare ulcerul varicos
Ca niste serpi vinetii si respingatori, varicele nu numai ca uratesc picioarele femeilor, dar si ale barbatilor, dar ele deterioreaza grav tesuturile, ajungandu-se pana la carne vie. Intr-adevar, in faza complicata a varicelor, apare ulcerul varicos cu rani pe picioare care nu se mai inchid, care supureaza si se infecteaza, oferind un spectacol dizgratios celor din jur si amarnica suferinta bolnava.   Un medic roman, inventiv si valoros, prof. dr Horatiu Angelescu, inca de acum 45 de ani, a inventat o interventie chirurgicala de scoatere a varicelor fara traumatizari grave, o operatie blanda care nu lasa cicatrice si nu deschide drumul recidivelor. Omul operat dupa metoda originala a prof. dr Horatiu Angelescu nu trebuie sa fie internat, nu i se face anestezie generala si pleaca pe picioarele lui dupa o ora, evitandu-se si consumul de medicamente dupa operatie. Aceasta metoda face mici incizii in ridurile pielii din loc in loc, scotand din circuit varicele pe portiuni, astfel ca nu se mai aplica metodele chiar barbare ale smulgerii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.