Pretul petrolului a urcat ieri, dar a ramas sub nivelul de 70 dolari/baril, dupa ce a scazut intensitatea uraganului Dean la trecerea prin golful din sudul Mexicului, ceea ce a temperat temerile cu privire la eventuala afectare a instalatiilor petrol
Pretul petrolului a urcat ieri, dar a ramas sub nivelul de 70 dolari/baril, dupa ce a scazut intensitatea uraganului Dean la trecerea prin golful din sudul Mexicului, ceea ce a temperat temerile cu privire la eventuala afectare a instalatiilor petroliere, potrivit Reuters. Ţiteiul tranzactionat pe piata americana s-a scumpit cu 23 centi/baril pana la cotatia de 69,80 dolari/baril. Pretul petrolului a coborat joi cu aproape 2%, la o cotatie minima in apropiere de cea atinsa la sfarsitul lui iunie, deoarece a scazut intensitatea uraganului Dean. Petrolul Brent vandut pe piata londoneza s-a scumpit cu 31 de centi, pana la cotatia de 69 dolari/baril.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.