La pregatiri a fost prezent si fundasul Emil Ducu Ninu, adus de la FC National. Atacantul Vali Badea s-a pregatit separat, iar fundasul Sorin Ghionea nu a reluat antrenamentele dupa revenirea de la Bologna.
De la antrenamentul Stelei au lipsit Radoi, Goian, Nicolita, P. Marin si Dica, toti convocati la prima reprezentativa a Romaniei, dar si Bicfalvi si Ochirosii, chemati la reprezentativa de tineret. Altfel, programul de vanzare a biletelor pentru meciul Steaua - Bate Borisov, care va avea loc miercuri, de la ora 20.30, a fost modificat de conducerea clubului, ca urmare a unor defectiuni aparute la sistemul de ticketing.
FC Steaua informeaza ca vina apartine firmei care se ocupa de administrarea sistemului. Astfel, ieri, casele de tichete au fost inchise, iar astazi si maine, intre orele 12 - 20, isi vor putea procura bilete doar abonatii.
Incepand de sambata, cand prioritatea acordata abonatilor inceteaza, si pana marti, se vor vinde tichete de intrare la liber, tot intre orele 12 si 20. In ziua meciului, casele de bilete de la stadionul din Ghencea vor fi inchise. Problemele aparute la sistemul de eliberare a biletelor au fortat conducerea stelista sa modifice pana acum de doua ori programul caselor de bilete. (MIG)