LIGA I Astazi se vor disputa primele doua partide ale etapei a 5-a din Liga1. La Craiova, de la ora 20:30, in direct la KanalD, Universitatea va primi replica Unirii Urziceni. Arbitru va fi Augustus Constantin, ajutat de Nicolae Marodin si Flori
LIGA I Astazi se vor disputa primele doua partide ale etapei a 5-a din Liga1. La Craiova, de la ora 20:30, in direct la KanalD, Universitatea va primi replica Unirii Urziceni. Arbitru va fi Augustus Constantin, ajutat de Nicolae Marodin si Florin Paunescu. Surprinzator, ambele echipe se tem de baiatul sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, nici una nereusind ca castige cand l-au avut pe Augustus la "centru". Ultima partida directa, in returul sezonului trecut, scor 0-0, a dus la demiterea antrenorului de atunci al oltenilor, Stefan Stoica, inlocuit cu actualul, Florin Cioroianu. In celalalt joc, Ceahlaul Piatra Neamt va intalni pe teren propriu pe Poli Iasi, ora 19:30, in direct pe Telesport. Meciul va fi condus de Ionel Ivan, "asistenti" fiind Aurel Onita si Bogdan Velicu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.