"Incidentele violente de pe stadioane, limbajul agresiv, vulgar al suporterilor nemultumiti, dar si replicile, uneori subrurbane, pe care le schimba mai marii fotbalului romanesc, ocupa spatii tot mai largi in rubricile sportive ale jurnalelor de sti
"Incidentele violente de pe stadioane, limbajul agresiv, vulgar al suporterilor nemultumiti, dar si replicile, uneori subrurbane, pe care le schimba mai marii fotbalului romanesc, ocupa spatii tot mai largi in rubricile sportive ale jurnalelor de stiri", se arata in comunicatul CNA. "Amintim ca, in conformitate cu art. 27(1) din Codul CNA, "programele de stiri si de actualitati se supun cerintelor de protectie a copiilor si vizionarii in familie. In virtutea acestei reglementari, CNA a fost obligat sa sanctioneze, saptamana trecuta, posturile de televiziune cu somatie publica. (...) In consecinta, membrii CNA recomanda radiodifuzorilor sa manifeste moderatie in mediatizarea conflictelor din lumea sportului si le solicita sa respecte intervalele orare cerute de reglementarile privind protectia copiilor", se mai arata in comunicat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.