Presedintele Loteriei Nationale, Liliana Ghervasuc, va fi cununata de liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

Liliana Ghervasuc a acceptat miercuri cererea in casatorie primita din partea lui Ion Minca, seful filialei Mangalia a PC. Cadrul in care a avut loc propunerea a fost unul cu totul deosebit: la hotelul Saturn din Mangalia, la intilnirea liderilor PC din intreaga tara, in fata liderului Dan Voiculescu.

„Puteti sa ma dati afara din partid, dar eu am de spus citeva cuvinte. Vreau sa o cer in casatorie pe Liliana Ghervasuc!", i-a spus Ion Minca lui Dan Voiculescu, la finalul intilnirii de la Mangalia, potrivit MEDIAFAX. Liliana Ghervasuc a fost surprinsa de cerere, exclamind: „Vai, ce mi-a facut!".

Ea a primit de la Ion Minca un mic buchet de flori roz, in care era introdus si un inel de logodna realizat din trei tipuri de aur. Ghervasuc a acceptat cererea, a luat buchetul de flori, inelul si apoi a primit felicitari de la colegi, dar si de la Dan Voiculescu.

„Da, am acceptat cererea in casatorie a lui Nelu Minca. Nunta va fi in septembrie sau cel tirziu in octombrie anul acesta. Data variaza in functie de reportul de la loto 6/49. Daca se va da curind, atunci nunta va fi in septembrie, la mare. Daca se va tot reporta, atunci nunta va fi in octombrie, la Bucuresti" ne-a declarat Liliana Ghervasuc imediat dupa ce a fost ceruta in casatorie.

Nasul celor doi viitori miri nu putea fi altul decit liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu. „I-am propus sa ne cunune si cred ca o sa accepte", a mai precizat Liliana Ghervasuc.