Acuzatiile de vatamare corporala aduse lui Naomi Campbell de o fosta angajata care a declarat ca top modelul a batut-o si a jignit-o numind-o "romanca proasta" au fost acceptate de procurorii americani, informeaza nypost.com, preluat de Mediafax.
Acuzatiile de vatamare corporala aduse lui Naomi Campbell de o fosta angajata care a declarat ca top modelul a batut-o si a jignit-o numind-o "romanca proasta" au fost acceptate de procurorii americani, informeaza nypost.com, preluat de Mediafax.

Un judecator a decis ca aceste acuzatii pot sta la baza unui proces si ca trecutul violent al lui Naomi Campbell poate fi, in principiu, utilizat impotriva sa.

Reclamanta, Gaby Gibson, a declarat ca este "foarte fericita" ca judecatorul a luat aceasta decizie, potrivit avocatului sau, Lambros Lambrou.


JIGNIRI. Fosta angajata, o imigranta de origine romana, spune despre Naomi ca este o "bigota violenta" care a jignit-o spunandu-i "Nu mai esti in lumea a treia, idioato" si "romanii nu sunt, de obicei atat de prosti asa cum esti tu". Gibson, care a lucrat pentru Campbell de la sfarsitul anului 2005 pana la inceputul anului 2006, a declarat ca top modelul a lovit-o, a jignit-o si a amenintat-o ca o va acuza de furt pentru ca nu a gasit o pereche de pantaloni. Gibson a indicat ca Naomi a facut de multe ori "comentarii discriminatorii" la adresa ei.


VINOVATA. Manechinul a negat acuzatiile lui Gibson. La inceputul acestui an, Campbell si-a recunoscut vinovatia intr-un proces similar care i s-a intentat. In martie, vedeta a fost condamnata la cinci zile de munca in folosul comunitatii pe care le-a efectuat ca menajera intr-o cladire publica din New York.


RECIDIVA. In ultimii ani, top modelul londonez s-a confruntat cu mai multe procese care i s-au intentat pentru comportament violent si vatamare corporala.

In urma cu sase ani, in Canada, Naomi a fost acuzata de violenta fizica. Atunci manechinul a recunoscut faptul ca si-a atacat asistenta, Georgina Galanis, cu un telefon mobil. Modelul a facut si atunci terapie pentru controlul furiei.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume si a lucrat pentru mari creatori de moda precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a aparut pe coperta revistei Time Magazine si in editiile franceze si britanice ale revistei Vogue.
    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin