Comunicatul saptamanii

Citeam ieri o stire pe un site al unui ziar de asa-zis scandal. Una din bombele sexy ale sticlei si ale presei colorate din Romania a luat-o pe cocoasa de la "iubitua€™". Si a luat-o in vazul lumii, adica "
Comunicatul saptamanii

Citeam ieri o stire pe un site al unui ziar de asa-zis scandal. Una din bombele sexy ale sticlei si ale presei colorate din Romania a luat-o pe cocoasa de la "iubitua€™". Si a luat-o in vazul lumii, adica "iubitua€™", umplandu-i frigiderul de carne la figurat si pielea de vanatai la propriu in mijlocul strazii, fata in fata cu cine avuse norocul sa fi trecut pe acolo.   Foarte tare, frate. Superspectacol. Am citit stirea de pe site-ul ziarului, iar sub articolul prezent erau insirate alte titluri legate de acelasi personaj blond cu zambet tamp, de o nevinovatie crasa. Am putut afla toata istoria relatiei sale de dragoste, despre suisurile si coborasurile vietii de vedeta teve. Despre cum si-a schimbat draguta de ea masina cu una noua de jde mii de euro si cum trec amandoi porumbeii printr-un impas, ea incercand sa paraseasca boschetul pentru alta tufa, dar cel parasit nestand cu crengile-n san. Pesemne ca masina noua fu prea scumpa. Deci, iata ca pretul succesului si costul fitei obligatorii nu sunt chiar atat de mari. Putina dojeneala si ghionturi pentru un X5 si/sau seria 5 merge. Ce daca "iubitua€™" nu prea iti intra in clasa celor dupa care ai intoarce capul. Poate l-ai intoarce din cauza vederii lui, si nu invers. Dar asta e, la toti "ni greu"!   Am vazut si auzit deseori cu totii cazuri de dragoste pura. In care el ii cumpara ei de la a doua intalnire si jumatate cate-n luna si in stele. In care pretul dragostei consta in obligatoriu una bucata geanta Louis Vuiton, un inel Bulgari si evidenta masina. Pret modic pentru frumusetile patriei care se vand pe nume celebre. Mda daaa, steluta aia mica, ce exista in orice oferta, e prezenta si aici. Daca in altele iti spune ca TVA-ul nu este inclus sau ca reziduala e mai mare ca avansul, aici steluta precizeaza tratamentul de stapan-sclava. Te-am cumparat, asta ti-a fost pretul, rabda! Ca doar n-am investit in tine degeaba, nu?! Pretul difera in functie de persoana. Pretul succesului si al "confortului" financiar evident. Lucruri noi, atitudine noua. Invatam impreuna sa suferim de frumusete! Iar la capitolul "how do we look" nu conteaza cum stam! Eu, blonda-buna, tu nu conteaza cum arati, bani sa ai! Ca dragostea vine ea cu masina cumparata. Ca fluturii aia din stomac si din piesa Giuliei, or veni dansii, ori cu cel pe care te-oi insela, ori cu timpul.   Vezi pe la toate colturile Capitalei leoaice-tinere-iubirea care mai de care mai "satisfacute". Care vorbesc limba gimnastica gesticuland si ultima prepozitie, care vorbesc tare si apasat, nu care cumva ultima masa sa nu auda ca a fost la cumparaturi la Barcelona si la Milano. Dar nu le aud niciodata povestind cum a luat-o pe cocoasa de la "Iubitua€™", ca i s-a pus pata aluia ca n-a stat asta drepti la raport! Pai, ce, auzi vreodata vorbindu-se despre steluta? Nu, auzi doar de inegalabila oferta. Mi-a luat masina, ma iubeste, deci se poate! Sa mori de ciuda, nu alta! Oricum, bataia e rupta din rai, iar unde da "iubitua€™" creste!* *Aviz amatoarelor!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.