Presedintele companiei israeliene Heftsiba, aflata in faliment, s-ar ascunde in Romania. Aceasta este informatia publicata de ziarul financiar israelian Haaretz, care citeaza ca surse "politicieni romani". Boaz Yona ar fi fost vazut luand masa cu un
Presedintele companiei israeliene Heftsiba, aflata in faliment, s-ar ascunde in Romania. Aceasta este informatia publicata de ziarul financiar israelian Haaretz, care citeaza ca surse "politicieni romani". Boaz Yona ar fi fost vazut luand masa cu un afacerist roman intr-un restaurant din Bucuresti. Barbatul este banuit ca a luat 28,5 mil. dolari de la companii publice israeliene pentru a-i folosi in beneficiul afacerilor lui private - ample proiecte imobiliare in Romania si Rusia. Yona a fugit din Israel in urma cu doua saptamani, la numai cateva ore dupa ce s-a anuntat public falimentul grupului imobiliar pe care il conducea. In Romania, Heftsiba Global si grupul Apollo Real Estate au anuntat ca vor investi aproximativ 13 mil. euro in achizitia unui teren in Voluntari pentru a ridica un ansamblu rezidential.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.