DINAMO - Mircea Rednic mai vrea jucatori Exceptandu-i pe peruanul Galliquio si pe portughezul Mendes, tehnicianul dinamovist a incercat sa-i transfere si pe jucatorii Universitatii Craiova, Dorel Stoica si Mihai Dina.   Accidentarile si r
DINAMO - Mircea Rednic mai vrea jucatori Exceptandu-i pe peruanul Galliquio si pe portughezul Mendes, tehnicianul dinamovist a incercat sa-i transfere si pe jucatorii Universitatii Craiova, Dorel Stoica si Mihai Dina.   Accidentarile si renuntarea la francezul Fernandes l-au facut pe antrenorul Mircea Rednic sa caute insistent alti jucatori care sa intareasca lotul campioanei, dar, pana ieri, nimic nu era cert.   TRATATIVE. "Ne-am inteles cu Galliquio si, aproape sigur, si cu oficialii clubului de care apartine, Universitario. In cateva zile va ajunge in Romania", a declarat tehnicianul dinamovist despre fundasul central sud-american, care este titular in nationala tarii sale. Surse din club sustin ca se poarta tratative si cu Vitoria Setubal pentru mijlocasul Sandro Mendes, aceasta varianta fiind una ieftina, portughezii cerand doar 100.000 de euro. Dar surprizele ar putea veni din Oltenia, Dinamo discutand cu patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, posibilitatea achizitionarii lui Dorel Stoica si Mihai Dina. Desi ambii au fost suspendati de club pe termen nelimitat dupa ultimele esecuri din campionat, Mititelu a refuzat oferta "cainilor", care numai pentru Stoica ar fi fost dispusi sa achite 1,5 milioane de euro.   INTERES. Biletele pentru returul cu Lazio Roma, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, au fost puse in vanzare de marti, interesul fanilor dinamovisti fiind mare. Conform oficialilor gruparii din Stefan cel Mare, pana ieri dupa-amiaza se vandusera in jur de 10.000 de tichete. "Cu siguranta Stadionul National va fi plin la partida cu italienii. Avem nevoie de suporteri si sper sa ne ajute sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor", a declarat directorul general, Cristi Borcea. Altfel, UEFA a anuntat ca Dinamo va trebui sa achite o amenda de 20.000 de lire sterline, dupa ce in prima mansa cu Lazio, de pe "Olimpico", au aprins torte, lucru interzis de regulament. Aceeasi sanctiune a primit si gruparea romana.   ADVERSAR. Medicii echipei Lazio au reusit recuperarea accidentatilor Diakite si Simone Inzaghi, insa doar primul va putea evolua la Bucuresti, atacantul nefiind trecut pe lista UEFA. Antrenorul Delio Rossi va putea conta si pe Stendardo si Cribari, ambii cu probleme dupa prima mansa, dar care au reintrat in programul de pregatire al echipei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.