Pentru unii carnatii reprezinta doar o imagine a ceea ce pot sa vada in vitrine. Nu au bani sa-i cumpere. Pentru altii, carnatii reprezinta un mod de a se distra, de a-si arata dispretul fata de alte persoane. Si, atunci, carnatii devin


Pentru unii carnatii reprezinta doar o imagine a ceea ce pot sa vada in vitrine. Nu au bani sa-i cumpere. Pentru altii, carnatii reprezinta un mod de a se distra, de a-si arata dispretul fata de alte persoane. Si, atunci, carnatii devin penali. Un tanar de 12 ani din Marea Britanie a aparut in fata unui tribunal local, dupa ce a aruncat cu un carnat intr-un pensionar, relateaza site-ul Independent Online. NEDUMERIRE. Mama baiatului a descris decizia de punere sub acuzare a fiului sau ca a€žo gluma de prost gust", insa politia a precizat ca nu avut de ales. Tanarul, al carui nume nu a fost dezvaluit, a fost arestat dupa ce un batran de 74 de ani s-a plans ca acesta a aruncat cu a€žo piatra" asupra sa, pe o strada din Manchester. Pana la urma, s-a stabilit ca a fost vorba nu de o piatra, ci de un carnat. a€žNu am avut de ales, pentru ca baiatul era la al treilea gest de acest fel", a declarat un reprezentant al politiei. Judecatorul care s-a ocupat de caz a cerut, insa, politiei si procurorului sa reconsidere punerea in acuzare: a€žDaca a facut ce se spune este o purtare foarte urata. Dar este oare in interesul public sa punem sub acuzare un baiat de 12 ani care a aruncat cu un carnat?"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.