Compania Itzhar Invest va investi sapte milioane de euro pentru constructia unui proiect rezidential, de 54 de apartamente in zona de est a Bucurestiului, a anuntat, ieri, agentia imobiliara Regatta, promotorul proiectului. Proiectul, denumit Gold Re
Compania Itzhar Invest va investi sapte milioane de euro pentru constructia unui proiect rezidential, de 54 de apartamente in zona de est a Bucurestiului, a anuntat, ieri, agentia imobiliara Regatta, promotorul proiectului. Proiectul, denumit Gold Residence, este localizat in apropierea Bulevardului 1 Decembrie din Capitala si este compus dintr-un imobil structurat pe doua subsoluri, parter si cinci etaje. Blocul totalizeaza 54 de apartamente, cu una, doua si trei camere. Suprafata desfasurata a proiectului este de 6.440 metri patrati, fiind construit pe un teren de 1.500 metri patrati. "Blocul ofera garsoniere cu suprafete intre 45 si 55 metri patrati, apartamente de doua camere intre 76 si 85 metri patrati si apartamente de trei camere cu suprafata de 110 metri patrati fiecare. Imobilul va fi disponibil din decembrie 2008", a declarat, intr-un comunicat, Janina Constantin, broker imobiliar in cadrul departamentului vanzari rezidentiale Regatta. Pretul de vanzare al locuintelor variaza intre 1.100 - 1.320 euro pe metru patrat construit. Proiectul va cuprinde, de asemenea, 53 de locuri de parcare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.