Dupa ce a fost lansat in 72 de tari, Heineken a lansat in premiera in Romania  Heineken DraughtKeg, o solutie inovativa care permite consumatorilor sa-si toarne bere la draft. Inovatia Heineken DraughtKeg consta intr-un tub de CO2 numit "sistem
Dupa ce a fost lansat in 72 de tari, Heineken a lansat in premiera in Romania Heineken DraughtKeg, o solutie inovativa care permite consumatorilor sa-si toarne bere la draft. Inovatia Heineken DraughtKeg consta intr-un tub de CO2 numit "sistem interior de presurizare pe baza de CO2", care tine berea la o presiune de 1.0 bar. Acest sistem inedit asigura o bere de calitate de la prima pana la ultima picatura. Prin aceasta inovatie, Heineken DraughtKeg la 5l este diferit de celelalte produse similare de pe piata care functioneaza ca o doza uriasa cu un robinet in partea de jos, berea putand fi turnata doar datorita presiunii gravitationale. Inainte de a fi servita berea, recipientul trebuie pastrat 10 ore la frigider. Datorita "sistemului interior de presurizare", berea se pastreaza proaspata ca in momentul deschiderii, timp de 30 de zile. "Odata cu lansarea lui in Romania, DraughtKeg isi propune sa fie solutia inovativa perfecta pentru toti iubitorii de bere carora le place sa se bucure oricand si oriunde de senzatia de prospetime a unei beri la draft. Consumatorii Heineken sunt mereu in cautare de nou, iar noi am incercat prin acest produs sa le oferim atat placerea de a-si turna singuri o bere Heineken rece la draft, cat si de a o imparti cu prietenii", a declarat Ilco Kwast, Group Brand Manager Heineken Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.