Comisarii Garzii de Mediu Harghita au aplicat intr-o singura saptamana amenzi de 150.000 de lei.

Comisarul-sef al Garzii de Mediu Harghita, Abos Gabriel, a declarat ca trei firme din zona Toplita, care exploatau masa lemnoasa fara autoriz
Comisarii Garzii de Mediu Harghita au aplicat intr-o singura saptamana amenzi de 150.000 de lei.

Comisarul-sef al Garzii de Mediu Harghita, Abos Gabriel, a declarat ca trei firme din zona Toplita, care exploatau masa lemnoasa fara autorizatie, au fost amendate fiecare cu cate 30.000 de lei. Pentru prelucrarea de material lemnos in instalatii neautorizate si pentru depozitarea ilegala a rumegusului, o societate comerciala a fost amendata cu 10.000 de lei.

Un alt control, efectuat la o firma de constructii din zona Gheorgheni, a scos la iveala alte mari nereguli. Astfel, societatea in cauza depozita deseurile rezultate din activitatea de constructie pe malul paraului Belcina, fapt care afecta calitatea apei si a mediului inconjurator. Patronul firmei de constructii a primit o amenda de 60.000 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.