Finantatorul stelist a continuat marti seara atacurile la adresa antrenorului, pe mai multe posturi de televiziune, dar si la o intalnire cu ziaristii care a avut loc la "Palat". Declaratiile lui Gigi Becali au venit in urma conferintei de presa a
Finantatorul stelist a continuat marti seara atacurile la adresa antrenorului, pe mai multe posturi de televiziune, dar si la o intalnire cu ziaristii care a avut loc la "Palat". Declaratiile lui Gigi Becali au venit in urma conferintei de presa a lui Hagi, in care "Regele" a cerut liniste inaintea meciului cu Bate Borisov, de acasa, din mansa a doua a ultimului tur preliminar al UEFA Champions League (2-2 in prima mansa). Gigi Becali a reafirmat ca Hagi trebuie sa-i execute ordinele si l-a umilit din nou pe "Rege", despre care a spus ca "nu stie nimic ca antrenor"!
Boss-ul din Ghencea a recunoscut ca Hagi nu i-a promis ca-l va folosi pe Radoi pe postul de fundas central, dar considera ca simpla sa dorinta trebuia sa insemne o obligatie pentru antrenor. "Hagi a spus ca nu mi-a promis ca Radoi va juca fundas central. Dar eu nu am spus ca mi-a promis. El mi-a spus echipa, cum va juca, cu Goian si cu Radoi si i-am spus nici sa nu-mi mai spuna tactica de joc, ma intereseaza doar Radoi la marcaj! De acum incolo o sa-i spun: <<Gica, imi promiti ca va juca Radoi la marcaj?>>. Dar nu trebuie sa-mi promita, trebuie sa faca exact ce spun eu. El trebuie sa execute ordinul!", a declarat Gigi Becali. Patronul din Ghencea a comentat si afirmatiile lui Hagi din timpul conferintei de presa. "Hagi a spus ca asa am fost obisnuit de doi ani de zile cu Olaroiu. Dar am fost obisnuit de Olaroiu cu semifinala de Cupa UEFA, campion national si Liga Campionilor. Asa am fost obisnuit. Sa ma obisnuiasca si el asa, ce bine ar fi... ca-n filme. El s-a referit ca ma implicam eu la echipa, dar eu ma consult cu toata lumea din fotbal. Cand era Piturca antrenor, ma consultam si cu Dragomir. Ce, stie Dragomir mai mult fotbal decat Piturca?", a spus Gigi Becali. "Daca Hagi va avea performantele lui Olaroiu, nu o sa mai intervin. Olaroiu este de 100 de ori mai bun ca Hagi. Cu Olaroiu discutam, ii spuneam ce sa faca si facea! Dar cu Hagi ce sa discut, ca nu stie nimic!", a mai spus finantatorul stelist. Acesta a facut public si contractul lui Hagi, care incaseaza 50.000 de euro pe sezon ca antrenor si 350.000 de euro pe an din drepturile de imagine.
Ilie s-a certat cu Hagi
Gigi Becali a motivat si iesirea sa de dupa meciul de la Cluj cu CFR. "Jucatorii m-au anuntat din cantonamentul din Olanda ca echipa nu joaca nimic deoarece Hagi nu stie sa-i antreneze. Pe Lovin a vrut sa-l dea afara din lot! Am intervenit si am rezolvat problemele, pentru ca eu sunt dresor de oameni! Apoi s-a certat cu Adrian Ilie. I-a zis sa nu mai vina la antrenamente ca il spioneaza! Ilie mi-a spus sa nu ma mai enervez. Chiar daca Hagi vrea ca echipa sa nu se califice in Liga Campionilor sau sa nu ia campionatul, nu poate, pentru ca echipa este prea puternica. Relatia dintre Hagi si Ilie a fost buna la inceput, dar acum nu mai este. Ilie a vrut chiar sa plece, dar am intervenit eu si l-am rugat sa ramana", a spus Gigi Becali. "Au mai venit si cei cinci jucatori la mine si mi-au spus ca Hagi nu stie ce sa le spuna sa faca. Mi-au spus ca nu joaca nimic, ca nu sunt trasee de joc, tactica, nimic! Am decis sa intervin, pentru ca unul dintre fotbalisti mi-a spus ca Hagi pleaca patron la hotelul sau daca se pierde calificarea in Liga Campionilor, iar ei pierd primele! Mi-a spus ca ei joaca pentru banii aia, 150.000 de euro calificarea acum si 200.000 de euro la anul, daca iau campionatul si intra direct in grupe! Eu nu pot sa-mi bat joc de fotbalisti", a mai spus Gigi Becali. Concluzia patronului din Ghencea a fost scurta: "Il fac pe Hagi antrenor, de fapt, banii mei il fac, dar trebuie sa ma asculte si sa faca ce ii spun eu! Nu-i convine, sa plece! El nu e antrenor, n-a facut nimic pe unde a fost. Eu ii dau sansa asta, pentru ca este un simbol national. Dar pe banii mei, la Steaua, eu comand!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.