"In conditiile in care acest Guvern va cadea, exista o obligatie comuna a partidelor parlamentare si a sefului statului de a da Romaniei o formula guvernamentala stabila si competenta. Daca asta e un subiect de ras, inseamna ca avem cu totii motive s
"In conditiile in care acest Guvern va cadea, exista o obligatie comuna a partidelor parlamentare si a sefului statului de a da Romaniei o formula guvernamentala stabila si competenta. Daca asta e un subiect de ras, inseamna ca avem cu totii motive sa plangem, pentru ca nu acesta este tipul de abordare. Eu am spus un simplu lucru: Nu este dorinta noastra ca musai trebuie sa fie PSD care face Guvernul sau neaparat la guvernare. Eu am spus ca avem obligatia sa dam statului un Guvern competent si stabil. Iar presedintele Romaniei este liber sa faca ceea ce doreste domnia sa. Sa intretina criza sau sa aduca stabilitatea. Sa puna un Guvern care sa fie la fel de slab si la fel de slab in Parlament si ca si competenta ca actualul Guvern sau Guvernul Aliantei sau unul mai puternic si mai competent. Este problema domniei sale. Deci nu este subiect de ras, pentru ca de doi ani si jumatate presedintele Romaniei insista si pledeaza sa plece Guvernul Tariceanu, iata ca pohta ce-a pohtit se-mplineste", a declarat Geoana, citat de Mediafax. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.