Nationala de tineret a obtinut marti seara, la Bristol, un nou rezultat notabil, 1-1, intr-un meci amical disputat impotriva reprezentativei similare a Angliei. Dupa un egal obtinut in Franta si o victorie cu Malta, ambele in jocuril oficiale din pre
Nationala de tineret a obtinut marti seara, la Bristol, un nou rezultat notabil, 1-1, intr-un meci amical disputat impotriva reprezentativei similare a Angliei. Dupa un egal obtinut in Franta si o victorie cu Malta, ambele in jocuril oficiale din preliminariile Euro 2009, echipa lui Emil Sandoi a demonstrat ca este in crestere, dovada fiind si jocul din Anglia, care este semifinalista editiei de anul acesta a europenelor la acest nivel. "Tricolorii mici" au jucat curajos in Anglia, punand reale probleme gazdelor, si au avut forta sa egaleze dupa ce Derbyshire a deschis scorul rapid, in minutul 8. Bogdan Stancu (foto) (Unirea Urziceni) a executat frumos o lovitura libera de la 20 de metri, balonul revenind din transversala in spatele portarului Hart, de unde a ajuns in poarta. Au mai fost si alte faze frumoase create de Torje si Bicfalvi, insa omul decisiv pentru nationala de tineret a fost portarul Tatarusanu (Gloria Bistrita), care nu a mai lasat sa treaca nimic dupa primirea golul, care nu i se poate imputa. Din minutul 74, echipa lui Emil Sandoi a ramas in inferioritate numerica, dupa ce Scutaru a vazut al doilea cartonas galben si a luat drumul vestiarelor, insa apararea a facut fata presiunii extraordinare a elevilor lui Stuart Pearce, fost mare international englez, iar scorul a ramas egal. Sandoi a folosit echipa Tatarusanu - Tudose, Scutaru, Mardare, Sepsi - Torje (90 C. Tanase), Ropotan (90 Larie), Bicfalvi (86 Pacuraru), Deac (76 Homei) - B. Stancu (84 Ochirosii), Palimaru (56 L. Ganea). Nationala de tineret va sustine urmatorul meci cu Bosnia-Hertegovina, pe 11 septembrie, la Rm. Valcea, in preliminariile Euro 2009. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.