Conducerea stadionului O2 din Londra, unde a avut loc concertul veteranilor de la Rolling Stones, nu va fi amendata pentru ca autoritatile au considerat ca a fost vorba de un incident "singular". Cei doi "infractori" au fost chitaristii Keith Richard
Conducerea stadionului O2 din Londra, unde a avut loc concertul veteranilor de la Rolling Stones, nu va fi amendata pentru ca autoritatile au considerat ca a fost vorba de un incident "singular". Cei doi "infractori" au fost chitaristii Keith Richards si Ronnie Wood. Amenda maxima pe care o poate primi conducerea unei locatii care permite incalcarea legii impotriva fumatului in locuri publice este de 2.500 de lire sterline. Aceasta lege a intrat in vigoare de la 1 iulie. Un purtator de cuvant din partea stadionului a declarat: "Un membru al trupei si-a aprins o tigara dar nu am apucat sa trimitem un mesaj pe scena pentru ca a stins-o imediat". "Suntem siguri ca a fost vorba de o neglijenta si le multumim pentru cooperare", a mai spus acesta, adaugand: "Noi, ca si restul tarii, luam aceasta lege in serios". Autoritatile au indicat ca nu au primit plangeri din partea publicului in legatura cu incalcarea acestei legi, dar au tinut sa precizeze ca cei din conducerea stadionului sunt obligati sa o respecte. Duminica, pe acelasi stadion, Rolling Stones vor incheia turneul mondial "A Bigger Bang", inceput in urma cu doi ani si care ar putea fi ultimul din cariera veteranilor muzicii rock. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.