PUNCTUL PE EI
Fratilor, Mitica asta de la liga e smecher rau de tot. De cand a bagat-o el p-aia cu interesul national care, nu-i asa?, cere sacrificii, nu-mi mai revin. Am devenit robul celui mai al dracului respect posibil pentru hamangistu
PUNCTUL PE EI
Fratilor, Mitica asta de la liga e smecher rau de tot. De cand a bagat-o el p-aia cu interesul national care, nu-i asa?, cere sacrificii, nu-mi mai revin. Am devenit robul celui mai al dracului respect posibil pentru hamangistul care umbla cu luminita prin tunel. Adica, ne-a luminat el, nu le mai poti cere lui Dinamo si Stelei sa rontaie bataturica din campionat cata vreme Liga Campionilor are nevoie de chelneri proaspeti.


Bravos, don Corleone! Tine-te tare! Cand pui matale epoleti ideii, nimenea si nimica nu poate sa-ti taie calea. Ce daca are Piturca amical cu Germania taman atunci cand e programate restantele din campionat. De n-or putea stelistii si dinamovistii sa zica guten tag nemtilor, te duci matale iar cu avionul. Te sacrifici national. Ca drumurile e lungi si tablele omoara plictiseala.


Ai numai de grija, nea Mitica. Imi permit sa-ti dau un sfat, ca stii cat tin la matale. Du-te! Du-te pe unde te cheama datoriile. Dar sa nu stai pe langa Dorinel Munteanu. Ala nu stie de gluma si, orice i-ai face, nu uita de ce a plecat de-acasa. De-l afli prin preajma, da-i cu suspendare. Altfel iti strica excursia cum le-a stricat vacanta astora de dadura meci cu turcii. S-a bagat el la mitanul doi sa le tulbure baietilor siesta si noua balcaniada. N-are fason de liga matale baiatul asta si zau ca n-are nici minte. Altfel nu-mi explic cum
de-a uitat sa-mbatraneasca, cum de indrazneste sa ne strice noua veacul de singuratate.


In fine, nea Mitica, ce-a fost a fost. Iar ce va fi nu are cum sa nu semene leit cu ce-a fost. Pentru ca te stiu. Cand pui matale epoleti ideii, nimenea si nimica nu poate sa-ti taie calea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.